#Uitvoering

Prefab gevelisolatie met steenstrips

Sto Isoned zet een prefab gevelisolatiesysteem in de markt dat StoTherm Wood buitengevelisolatie combineert met de Sto steenstrip. Het resultaat is een systeem met een klassiek Nederlandse uitstraling, geschikt voor houtskeletbouw.

Met het nieuwe gevelisolatiesysteem willen beide bedrijven tegemoetkomen aan de vraag naar prefab oplossingen. De toepassing is door steenstripfabrikant Elastolith ontwikkeld en wordt door Sto Isoned verder op de markt gebracht. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en wordt volgens de producenten in Duitsland en Scandinavië al op grote schaal toegepast. Op het systeem is een verzekerde garantie van 10 jaar mogelijk. Hiervoor zijn de benodigde attesten aanwezig en kan de juiste advisering en begeleiding gegeven worden.

Sto Isoned wil het systeem onder de aandacht brengen van conceptuele bouwers, timmerfabrieken, architecten en woningbouwverenigingen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.