#Uitvoering

Prefab metselwerk lateien

Foto: Certacon B.V.

Een gevelopening zonder staal in het zicht? Certacon heeft als aanvulling op de bekende metselwerkondersteuningen – lateien en geveldragers – ook prefab metselwerk lateien in het assortiment opgenomen.

Deze elementen kunnen worden opgelegd of bij grotere overspanningen en/of belastingen bevestigd worden aan de Multi-D geveldrager van Certacon. Vrijwel alle varianten van rollagen, strekkenlagen, hanenkammen en bogen, eventueel met negge, zijn op deze manier als prefab-element mogelijk.

Steenstrips

De prefab metselwerk lateien zijn opgebouwd uit steenstrips met een opgestorte gewapende betonrug. Door het instorten wordt er een mechanisch verbinding gecreëerd alsmede een hoge vorstbestandheid gegarandeerd.

Uitwerking

De uitwerking van de elementen wordt door de engineers van Certacon zelf gedaan. Door zowel de uitwerking van lateien, geveldragers en prefab metselwerk elementen in één model te combineren is er één aanspreekpunt voor alle voor het project gewenste metselwerkondersteuningen. Certacon kan dit zelf volledig in BIM voor haar klanten uitwerken, zonder tussenkomst van derden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.