#Uitvoering

Real-time producten zoeken en filteren

Raab Karcher en Admicom hebben een koppeling gemaakt. Met PDRIE kan de werkvoorbereider, calculator, projectleider of inkoper real-time producten zoeken en filteren bij toeleveranciers.

De voordelen van PDRIE liggen zowel op het gebied van product en prijs als programma. Zo is het productassortiment van de leverancier direct toegankelijk en is de getoonde voorraad actueel, zijn verwante en alternatieve producten zichtbaar, en worden actuele prijzen getoond. Dat alles binnen het eigen softwareprogramma.

De bedenkers van de koppeling zijn zich bewust dat de meerwaarde nihil is als de koppeling alleen tussen beide partijen werkt. Daarom is gedurende het ontwikkeltraject aansluiting gezocht met andere softwareleveranciers en handelaren, zodat ook zij de koppeling kunnen implementeren.

De koppeling wordt sinds 1 september ondersteunt de softwareleveranciers 2Jours, KYP en Simar, Naast Raab Karcher bieden Galvano, De Jager-Tolhoek, Tegelgroep Nederland en SFIC de koppeling aan.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.