#Uitvoering

Renovatievloer voor oudere woningen

Voor oudere woningen met een constructief slechte en niet of nauwelijks geïsoleerde begane grondvloer introduceert De Hoop Pekso de Reno Acero renovatievloer. BouwproductenTV maakte er een video over.

Reno Acero is een droog uitgevoerde begane grondvloer, bestaande uit stalen liggers, isolerende polystryreen elementen en een underlaymentplaat. De coating van de stalen ligger bestaat uit zink, magnesium en aluminium. Het magnesium biedt een betere bescherming van de uiteinden van het profiel. Kleine beschadigingen in de vorm van krassen zijn zelfhelend door de speciale coating. Er treedt geen oxidatie op. De renovatievloer heeft een eigen gewicht van ongeveer 20kg/m², vergelijkbaar met een houten vloer dus de fundering hoeft niet aangepast te worden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.