#Uitvoering

Rugzak voor gereedschap voor mobiele vaklieden

MultiPack is een multifunctionele rugzak voor gereedschap. Bedoeld voor vaklieden die in de stad of op grote bouwplaatsen werken en mobiel moeten zijn.

De MultiPack is het mobiele verlengstuk van het Sortimo BOXXen-systeem, met als extra eigenschap dat hij op de rug gedragen wordt voor een nog makkelijker transport. In de rugzak past de inhoud van twee L-BOXXen en een i-BOXX. Daarnaast is ruimte voorzien voor extra gereedschap en apparaten. Optioneel is een kunststof inleg voor gereedschap, met drie speciale uitsparingen voor het opbergen van Bosch Professional gereedschap, zoals bijvoorbeeld een draadloze schroevendraaier. Dankzij de indeling blijven de schroevendraaier, de bits en de extra batterij netjes op hun plaats. De MultiPack heeft ook een compartiment voor documenten. Elke vakman en onderhoudstechnicus kan zijn rugzak individueel en volgens de vereisten van de bouwplaats uitrusten.

18 kilogram

Dit draagsysteem laat toe om gedurende langere tijd moeiteloos tot 18 kg te dragen. Een regenkap beschermt de rugzak en het gereedschap bij slecht weer. Met behulp van een speciale houder en een extra spanband wordt de MultiPack veilig in het bedrijfsvoertuig geplaatst.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.