#Uitvoering

Samenwerking Raab Karcher en Portisa prefab badkamers

Portisa Nederland en Raab Karcher zijn een strategische samenwerking met elkaar aangegaan op het gebied van prefab badkamers.

Portisa ontwikkelt prefab badkamers voor de woning- en utiliteitsbouw in Nederland en internationaal. Het oorspronkelijke concept van deze badkamers komt voort uit de ruime ervaring in de scheepsbouwsector. Portisa ontwikkelt ze in alle denkbare soorten en maten, waarbij er volledige vrijheid is het interieur naar eigen smaak en budget in te richten. 

Raab Karcher en haar specialistische afdeling Prefab werken sinds 1990 samen met partners in het ontwikkelen van prefab bouwen. Prefab en logistieke ontzorging zijn voor de bouwmaterialenhandel de toverwoorden om op de bouwplaats flinke slagen te kunnen maken.

Beide bedrijven werken al langer samen maar gaan nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales, werkvoorbereiding, logistiek en showroomactiviteiten.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.