Partnercontent
#Uitvoering

Silka Construct biedt extra zekerheid bij projecten met Silka kalkzandsteen

Construction Services, de bouwafdeling van Xella, is al tientallen jaren een solide partner voor opdrachtgevers bij de montage en projectbegeleiding van Ytong panelen en Hebel platen van cellenbeton. Sinds kort biedt Xella deze unieke dienstverlening ook voor Silka kalkzandsteen. Dit biedt opdrachtgevers de zekerheid dat het bouwproces en het eindresultaat voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Xella neemt de regie en eindverantwoordelijkheid

Onder de naam Silka Construct kun je nu de volledige uitvoering van je project met Silka blokken en elementen overlaten aan de bouwspecialisten van Xella Construction Services. Wij zijn je aanspreekpunt en projectbegeleider tijdens het hele bouwproces. Zowel tijdens het voortraject als op de bouwplaats nemen onze vakmensen de regie om van jouw project een succes te maken. We adviseren je over de juiste keuze en toepassing van onze producten, nemen alle calculatie, engineering in BIM, planning, werkvoorbereiding en logistiek voor onze rekening én zorgen voor een snelle en vakkundige montage. Bovendien nemen we als uitvoerder de volledige eindverantwoordelijkheid over je bouwproject. Dat biedt financiële zekerheid voor onze opdrachtgevers.

Zeker van veiligheid en kwaliteit

Met Silka Construct weet je zeker dat je bouwproject voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je bent zelfs voorbereid op de toekomst, zoals de Wet Kwaliteitsborging voor de bouw, omdat al onze materialen én de montage worden geleverd inclusief keuringsrapporten vanuit ons eigen gebruiksvriendelijke en uniforme kwaliteitscontrolesysteem. Wij zijn VCA**- en KOMO- gecertificeerd, werken volgens ISO 9001:2008 en beschikken voor alle werkzaamheden over duidelijke verwerkingsvoorschriften. Bovendien zijn we als een van de weinige aannemers gecertificeerd op trede 3 van de NEN Veiligheidsladder. De veiligheid en gezondheid van onszelf en de mensen met wie wij samenwerken staat bij ons altijd bovenaan.

Meer weten over Silka Construct? Bekijk de animatie of neem contact op met Xella voor het maken van een afspraak!

Dit artikel is partnercontent van Xella.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.