#Uitvoering

Specifieke cirkelzaagbladen voor elke klus

Elk materiaal vraagt bij overlangszagen of afkorten om een specifiek zaagblad. Makita helpt gebruikers kiezen en presenteert Specialized cirkelzaagbladen. Deze zijn volgens de leverancier beter dan de reguliere zaagbladen omdat ze volledig zijn aangepast aan de eigenschappen van het te zagen materiaal en het soort zaagmachine.

Bladen voor het zagen van onder andere laminaat, aluminium, metaal en hout met spijkers maken onderdeel uit van het assortiment. Stevigere tanden met Tip Embedded verdragen meer weerstand. Dankzij bladen met lasersleuven, gevuld met kunsthars, hebben gebruikers minder last van vibraties. Een teflon coating vermindert het kleven van laminaat en door een laagje diamant is het mogelijk meer meters vezelcementplaat vrijwel zonder bramen te verwerken.

Stroomschema

Om te zorgen dat gebruikers het juiste zaagblad selecteren, heeft Makita alle keuzemogelijkheden samengebracht in een stroomschema. Technische details van de zaagbladen staan op de website. Tijdens de Bouwbeurs heeft Makita een aantal Specialized cirkelzaagbladen gedemonstreerd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.