#Uitvoering

Spouwisolatie met messing/groef-randafwerking

Spouwisolatie met messing/groef-randafwerking. (Foto: IsoBouw)

IsoBouw heeft haar PolyFort Pro spouwisolatie voorzien van een messing/groef-randafwerking. Dankzij deze aansluiting worden de isolatieplaten automatisch onderling gefixeerd. De isolatie kan hierdoor kan hierdoor eerst opgestapeld worden tegen het binnenblad.  De verwerker heeft vervolgens twee handen vrij voor de bevestiging van meerdere platen achter elkaar.

IsoBouw noemt verder als voordeel van de grote messing/groef-randafwerking dat de naden niet afgeplakt hoeven te worden met alu-folie. Een andere vernieuwing is de aangepaste vormgeving van de achterzijde. Deze zorgt voor een perfecte aansluiting op het binnenblad waardoor een valse luchtspouw wordt voorkomen.

PolyFort Pro bestaat uit EPS met een verhoogd isolerend vermogen, gecombineerd met een thermisch reflecterende alufolie. De lichte en handzame platen zijn 100 procent recyclebaar en leverbaar t/m een Rc-waarde van 7,0.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.