#Uitvoering

Staand betonvlechten met Rebar Pro

Betonvlechten terwijl u rechtop staat. Dat kan met de Rebar Pro van TyTecker. Dit betonvlechtsysteem maximaliseert de productiviteit en vermindert de werkbelasting door de gepatenteerde betonvlechttechniek.

Door het ergonomische ontwerp kan de gebruiker staand vlechten, waardoor de vermoeidheid minder snel toeslaat. Daarnaast biedt de Rebar Pro consistente bindingen van hoge kwaliteit en is de werksnelheid tot wel drie keer sneller dan vlechten met de hand, aldus de leverancier. Na een korte introductie kan iedereen snel met de Rebar Pro werken.

De Rebar Pro is toepasbaar voor een groot aantal verbindingstypes, oplopend tot bindingen met een diameter van 30mm. De leverancier noemt het gereedschap ideaal voor grote vloeroppervlaktes waar snelheid en continue hoge kwaliteit een vereiste zijn. De wereldwijd gepatenteerde clips zijn gemaakt van verenstaal wat zorgt voor een flexibele binding die niet breekt. Het clipontwerp voorkomt blootstelling van delen van de clip boven het beton. Het handvat van de Rebar Pro kan voor elke gebruiker individueel ingesteld worden om de rug en pols te ontzien. Binnen een seconde, door de trekker over te halen, is een verbinding gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.tytecker.com

Distributeur in Nederland is Poppers Senco.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.