Partnercontent
#Uitvoering

Stop Met Zagen! En ervaar zelf de voordelen van Unidek PasDak

(Foto: Sjef Prins - APA Foto)

Het moment dat u een dakklus aanneemt, en realiseert dat het er eentje is met veel hoek- en kilkepers. Dat wordt een flinke klus Alleen al het op maat zagen van dakelementen kost u extra mankracht en kraantijd. Bovendien geeft deze klus veel afval!

Kingspan Unidek denkt graag met u mee en verbeterde de Unidek PasDak service. Met deze service worden dakelementen vooraf volledig op maat gemaakt zodat u ze kant-en-klaar op de bouwplaats aangeleverd krijgt. En dat al binnen 12 werkdagen na goedkeuring van het legplan. En, echt waar: je kunt nu dus echt stoppen met zagen. 

‘Weinig snijverlies, snelle montage en een mooier eindproduct’

Roan Raymakers van Realher Bouw B.V. werkte voor het eerst met Unidek PasDak en hij ziet er alleen maar voordelen van. “Je hebt weinig snijverlies, weinig afval en een snelle, schone montage. Ik denk dat je daar een hoop mee bespaart. In de financiële zin, maar ik denk ook dat je een mooier, kwalitatief beter product oplevert aan je klant.” Bekijk zijn ervaring hier.

Geoptimaliseerde werkwijze in 5 stappen

Moeiteloos monteren vraagt aan de voorzijde een iets andere aanpak dan voorheen. Wij leggen u graag uit in welke stappen:

Niet voor niets een service

Wanneer u voor het eerst met Unidek PasDak gaat werken, geven wij graag instructies op de bouwplaats. Onze adviseur komt dan uitleg geven voordat u begint met het eerste dakelement. Dat is extra service van de zaak. In Uden, waar Realher Bouw aan de slag ging met pasdak, droeg deze instructie bij aan de juiste verwerking en snellere montage.

Andere verbeteringen die we hebben doorgevoerd in het proces zijn:

• Een nieuwe, duidelijke offerte die sneller verstuurd wordt

• Korte communicatielijnen en een helder stappenplan

• Een duidelijker legplan

• Eenvoudigere tekeningcontrole

• Geen oplopende levertijden

(Foto: Sjef Prins – APA Foto)

Waarom aannemers zouden moeten stoppen met zagen

Het kiezen voor fabrieksmatig laten zagen heeft uiteraard altijd voordelen boven handmatig zagen. Zaagoptimalisatie betekent sowieso minder m2 materiaal en daarnaast kunt u de investering ruimschoots terugverdienen door:

• Snelle montage

• Minder mankracht en kraantijd

• Hogere luchtdichtheid

• Minder afval

• Technische ondersteuning

• Duidelijk legplan

Op de website stopmetzagen.nl staan deze voordelen afzonderlijk uitgelegd. Ook kunt u hier eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen, referentieprojecten bekijken of zien hoe het stappenplan precies in elkaar steekt.

Dit artikel is partnercontent van Kingspan Unidek.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.