Productcase
#Uitvoering

STUDIO ‘3-in-1’ dakraam: drie dakramen op één frame

VELUX introduceert het nieuwe STUDIO ‘3-in-1’ dakraam. Een combinatie van drie dakramen op één frame. Daardoor komt er meer daglicht en frisse lucht binnen, terwijl de ramen net zo snel en eenvoudig kunnen worden gemonteerd als een enkel VELUX dakraam. Wat tijd bespaart.

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’dakraam bestaat uit twee te openen en een vast dakraam in één frame. Door de slanke kozijnen komt er 23 procent meer natuurlijk licht binnen dan bij drie los naast elkaar geplaatste dakramen met dezelfde afmetingen. Van buitenaf ziet het VELUX STUDIO dakraam er uit als een strak, modern geïntegreerd ontwerp met één bovenkap en slanke gootstukken. Dit zorgt voor net zo’n eenvoudige montage als van een enkel dakraam. En met drie dakramen voor dezelfde prijs als een standaard combinatie van twee VELUX dakramen is dit product ook financieel interessant.

Automatische ventilatie

Op alle drie de dakramen is VELUX raamdecoratie te monteren. Die zorgt met 1800 verschillende kleuren en dessins voor lichtregulering in ieder interieur. Warmtewering kan worden gerealiseerd met een speciale buitenzonwering. Voor meer comfort en maximaal gebruiksgemak kan het ‘3-in-1’ dakraam ook elektrisch worden gemaakt met VELUX INTEGRA. En aangesloten op VELUX ACTIVE with NETATMO ligt sensor gestuurde automatische ventilatie binnen handbereik.

VELUX Rewards

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’dakraam en VELUX ACTIVE  lopen beide mee in het VELUX Rewardsprogramma voor montagebedrijven. Daarmee kan worden gespaard voor waardebonnen voor onder andere Mediamarkt, Bol.com, Zalando, IKEA of Weekendjeweg.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VELUX.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.