#Uitvoering

Systeem voor open houten geïsoleerde gevels

Kingspan Insulation, Koninklijke Dekker en Etanco brengen samen Wood Isolution op de markt als compleet systeem voor duurzame, dunne, stabiele en onderhoudsarme gevels.

Met de combinatie van de Kingspan Kooltherm K115 Vliesgevelplaat, Elephant FSC Jatoba (hardhout) gevelbekleding en Etanco ankers is een houten gevel volgens Kingspan eenvoudig, zonder zorgen, professioneel en snel te maken.

Van Wood Isolution zijn BIM modellen en bestekteksten beschikbaar. Het systeem is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Met de verschillende verkrijgbare isolatiewaardes kan de bouwer voldoen aan de basiseisen, maar ook aan ambitieuzere niveaus zoals BENG en Nul-op-de-Meter.

Zwarte cachering

De Kooltherm K115 Vliesgevelplaten (lambda waarde van 0,018 W/m·K) zijn voorzien van een zwarte cachering waardoor een open gevelbekleding goed toe te passen is. Bovendien is de cachering in deze toepassing ook meteen waterkerend, waardoor er meestal geen extra waterkerende folie hoeft te worden aangebracht. Meer informatie is hier te vinden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.