#Uitvoering

Tilhulp wint Veilig Werkt Beter award

Op de eerste dag van het vakevent Veilig Werkt Beter 2015 is de Innovatie Award toegekend aan Multi-Grip Europe met hun innovatieve tilhulpmiddel voor het rechtopstaand heffen en verplaatsen van grote en (semi-)zware objecten met als doel de fysieke (over)belasting te verminderen.

De Multi-Grip won al eerder de FNV Arboprijs. De tweede prijs was voor Beter Zitten met hun Nuance, een speciale bureaustoel voor dames. De derde plaats was voor Wolters Kluwer met hun RiskReporter App voor een veiligere werkomgeving. Alle genomineerde innovaties zijn te zien op het vakevent Veilig Werkt Beter 2015, nog te bezoeken tot en met donderdag 8 oktober.

Innovatief tilhulpmiddel

De Multi-Grip tilassistent is een multifunctioneel en mobiel tilhulpmiddel voor het rechtopstaand heffen en verplaatsen van grote en (semi-)zware objecten. Het reduceert fysieke overbelasting aanzienlijk. Dit leidt direct tot vermindering van arbeidsuitval, ongevallen en arbeidsongeschiktheid en dus een flinke kostenbesparing. De Multi-Grip is in tal van beroepsgroepen inzetbaar, leidt tot efficiënter en sneller werken en houdt het personeel duurzaam inzetbaar.

(Foto: 2XPO CV)

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.