#Uitvoering

TPO dakbaan met polyester weefsel

BMI Icopal introduceert BMI EverGuard op de Nederlandse markt. Een dakbaan op basis van thermoplastisch polyolefine (TPO), versterkt met een speciaal ontwikkeld polyester weefsel. Toepasbaar op elk plat dak.

BMI EverGuard biedt bescherming tegen UV-straling, hitte, hoge windsnelheden, is chemisch resistent en waterdicht. Als drager voor deze dakbaan wordt gebruik gemaakt van polyester draden die kruislings worden geweven. Een zogeheten ‘knitted scrim’. De dakbaan is snel, eenvoudig mechanisch te installeren en ook bij lage buitentemperaturen lasbaar met hete lucht. Door zijn sterkte en het geringe gewicht is de TPO dakbaan met name geschikt voor lichtgewicht constructies en grote dakprojecten.

Milieuverantwoord

Bij de productie van BMI EverGuard worden geen weekmakers ingezet. Bovendien is de dakbaan zonder toevoeging van biociden bestand tegen chemicaliën, schimmels en agressieve industriële stoffen. De witte dakbaan werkt op het dak sterk reflecterend, wat zorgt voor een lager energieverbruik en hitte-eilanden voorkomt. Aan het einde van de levensduur is het materiaal volledig recyclebaar

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.