#Uitvoering

Universele steenwolplaat

Saskia Putter, Sales Executive Benelux bij Knauf, bij de Rock4All steenwolplaten.

Knauf Insulation brengt een nieuwe steenwolplaat op de markt onder de naam Rock4All. Het product is toe te passen bij verschillende isolatie-oplossingen, zodat de verwerker niet meer met verschillende productvarianten hoeft te werken en te sjouwen.

Ecose

De Rock4All steenwolisolatie is net als de glaswol van Knauf Insulation geur- en reukloos. Hij wordt gemaakt met Ecose Technology, een 100% natuurlijk bindmiddel zonder toegevoegde chemicaliën zoals formaldehyde, fenol of acrylaten.

Eén type plaat

Praktisch voordeel van de nieuwe plaat is volgens de leverancier daarnaast dat de verwerker plafonds, scheidings- en voorzetwanden nu met één type plaat kan isoleren. De steenwolplaten zijn eenvoudig aan te brengen tussen metalen profielen bij binnenwanden of plafonds. Bovendien zijn ze toepasbaar als spouwmuurisolatie, of bij de na-isolatie van een hellend dak.

De steenwolplaat heeft de technische eigenschappen en gevraagde prestaties voor verschillende toepassingen op het vlak van akoestiek, thermische isolatie en brandveiligheid. De plaat wordt geproduceerd uit sterke minerale vezels met een goede drukweerstand. De isolatieplaten voelen zeer stevig aan. Rock4All heeft brandklasse A1.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.