#Uitvoering

Vakbeurs en netwerkdag voor alle expertises afbouw

Op de AfbouwVakdag – 4 april 2019 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht – presenteren een groot aantal producenten, (toe)-leveranciers en dienstverleners hun nieuwste technieken, apparatuur, diensten en producten presenteren. De vakbeurs en netwerkdag is een overkoepelend evenement voor de complete afbouw: Stukadoren, Natuursteen, Tegels, Vloeren & Terrazzo en Plafond- & Wandmontage. Organisator is de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)

De beurslocatie wordt geheel in ‘afbouwthema’ gestyled. Elke sector krijgt een eigen expertise wijk. Zo kan de bezoeker op 4 april overzichtelijk alle noviteiten, productontwikkelingen, machines en diensten gepresenteerd zien die hem het werk makkelijker, mooier en interessanter maken. Ook komen er korte, technisch inhoudelijke lezingen en is er een buitenterrein met groot materieel, machinerie en mobiele installaties. In het hart van de vakbeurs, te midden van alle expertise wijken, komt een sfeervol plein met foodtrucks en ‘terrasjes’. Meer informatie op www.afbouwvakdag.nl

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.