#Uitvoering

Vakmanschap bekroond met Vakwerk Awards

Vakmannen kunnen hun project aanmelden om in aanmerking te komen voor de Vakwerk Awards 2018. Een initiatief van Bouwmaat en haar partners om vakmanschap te bekronen.

Dagelijks stappen duizenden vakmannen ’s ochtends in busjes om naar de klus te gaan. In de bouw, herstel, renovatie en onderhoud is volop beweging. De klussen liggen voor het oprapen en dat levert in sommige gevallen geweldige projecten op. Klussen die volgens Bouwmaat meer aandacht verdienen omdat er ieder project weer vakmanschap wordt geleverd.

Vakmanschap

Dat is de reden dat Bouwmaat samen met haar A-merk partners de Vakwerk Awards heeft geïntroduceerd. Vakmanschap gaat verder dan alleen het resultaat. Het gaat ook om de uitvoering. Wordt er voldaan aan de wensen van de opdrachtgever, is er met het werk rekening gehouden met wet- en regelgeving en wordt er innovatief en/of duurzaam gewerkt?

Aanmelden

Vakmannen kunnen nog tot 31 januari 2018 hun project aanmelden voor één van de categorieën: sanitair & installatie, schilderen, duurzaam bouwen, bouw & timmeren, tegelen of stucwerk. Een jury beoordeelt samen met de VLOK – branchevereniging voor klussenbedrijven – het werk aan de hand van vastgestelde criteria. Op 25 mei 2018 vindt in de Jaarbeurs Utrecht tijdens het Bouwmaat XXL Event de uitreiking plaats van de Vakwerk Awards. De overall winnaar wint een Ford bedrijfswagen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.