#Uitvoering

Veertiende editie van de NOA Vloerendag

NOA Vloerendag. Op 12 april 2018 is de 14e editie. Foto: NOA

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) houdt op donderdag 12 april de 14e editie van de Vloerendag. Dit geldt als het netwerkevenement voor alle ondernemers van monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek-, cementdek- en voor/nabehandeling vloerenbedrijven. Ook is het de ontmoetingsplek van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten en de plek om de nieuwste trends en ontwikkelingen te zien. De toegang is gratis.

De vakdag voor alle ondernemers in de vloeren- en terrazzobranche wordt al jarenlang geprezen vanwege de hoge mate van vakinhoudelijkheid en de sfeervolle, informele setting. Tal van leveranciers presenteren onder meer toeslagmiddelen, pomptrucks, silo’s, gereedschappen, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloerenmortels en andere grondstoffen.

Tijdens de Vloerendag krijgen bezoekers een overzicht van de meest recente ontwikkelingen en trends te zien, waaronder arbeidsvriendelijke werkmethodes, applicatietechnieken en andere nieuwe technische snufjes. Naast producten en demonstraties is er ook een inhoudelijk programma met lezingen en workshops. Experts geven antwoorden op de volgende vragen:

  • Werkt dat wel: vezels in dekvloeren?
  • Welke eisen stelt de vloerafwerking aan de ondervloer?
  • ISDN nadert zijn einde. Wat betekent dat voor ondernemers?
  • Hoe voorkom je opmerkelijke schade aan vloeren?

Afbouwbranche past zich niet aan

Daarnaast zal de bekende – ondertussen gepensioneerde – hoogleraar Hennes de Ridder de vloer aanvegen met de (af)bouwbranche. Een sector die in zijn ogen niet leert en zich niet aanpast aan de nieuwe tijd. Dat is vragen om problemen. De Ridder zal daarna in discussie gaan met deskundigen en bezoekers. Netwerken kan in het Vloerencafé te midden van de informatiemarkt.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.