#Uitvoering

Velux zet virtual reality in om daglicht te ervaren

Velux heeft een virtual reality experience ontwikkeld waarbij het mogelijk is om via een smartphone te ervaren hoe een ongebruikte zolder door het toevoegen van daglicht transformeert tot slaapkamer.

Voldoende daglicht en frisse lucht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat en een comfortabele woning. Maar wat het daadwerkelijke effect is van een verbouwing waarbij daglichtoplossingen worden toegevoegd is vanaf een foto vaak lastig in te schatten, vindt de leverancier. “We hebben gezocht naar een manier waarop we duidelijk kunnen maken wat voor impact onze daglichtoplossingen hebben op ruimtes vol potentie, zoals een ongebruikte zolder”, vertelt Michel Sombroek, algemeen directeur van Velux Nederland. “Dankzij nieuwe technologieën zoals virtual reality kan dit uitstekend. Doordat in deze virtuele wereld gewisseld kan worden tussen verschillende productoplossingen, kan direct worden ervaren welke mogelijkheden er zijn om van een ongebruikte zolder een prachtige en functionele slaap-, kinder- of werkkamer te maken,”

De applicatie is beschikbaar voor de smartphone en is zowel met cardboard als in 360 graden modus te gebruiken. Zie www.velux.nl/vr.

1 reactie op “Velux zet virtual reality in om daglicht te ervaren

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.