#Uitvoering

Ventilatie bedienen met app

Ventilatie automatisch aan- en uitschakelen en op afstand bedienen? Binnenluchtkwaliteit (CO2– & vochtgehalte) controleren? Vanaf nu kan dit door de integratie van Duco’s ventilatiesystemen binnen Niko Home Control, systeem voor huisautomatisering.

Via het Niko Home Control touchscreen, de smartphone (iOS en Android) of tablet zijn Duco’s doekzonwering- of ventilatiesysteem te bedienen. Ook kan het ventilatieniveau in een of meerdere kamers worden aangepast.

De koppeling vereist een toevoeging van een Communication Print. Hierdoor wordt het mogelijk om de ventilatiebox aan te sluiten op de router van het thuisnetwerk. Vanaf dat moment kan Niko Home Control de DucoBox en/of de regelkleppen terugvinden.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Minder energie

Om onnodig energie te verbruiken kun je enkel ventileren waar en wanneer dat nodig is én in de juiste hoeveelheid. Bovendien kun je automatische scenario’s – zoals ‘alles-uit’ – instellen, waardoor je extra energiebesparend te werk gaat. Bovendien verhoogt de software ook het gebruikersgemak, aangezien deze automatisch up-to-date blijft, stelt Duco.

1 reactie op “Ventilatie bedienen met app

  1. Wat top! Men kan door dit systeem zoveel energie besparen. Wanneer je voor een tijdje niet thuis bent kun je makkelijk de ventilatie instellen op gewenste hoeveelheid oftewel ‘alles-uit’ zoals aangegeven.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.