#Uitvoering

Verstelbaar ventilatierooster kruipruimte

VloerVent – het ventilatierooster voor de kruipruimte van Ubbink – heeft met de Cobra nu een nieuwe uitvoering die zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar is. Daardoor kan het rooster altijd mooi aansluiten bij het metselwerk en is stenen aftikken niet meer nodig.

De Cobra wordt met een prikker tijdelijk in de isolatie vastgezet. Is de metselaar eenmaal op hoogte, dan positioneert hij het rooster met de prikker op de definitieve plek. Inkorten is daarbij niet nodig door de telescopische koker. 

Ronde variant

Naast de rechthoekige variant is er ook een ronde. In de bouw worden meestal grote ronde uitsparingen gemaakt voor de (vloerventilatie) kokers om hier vervolgens een rechthoekige koker op aan te sluiten. Door gebruik te maken van een ronde ventilatiekoker zijn er minder handelingen bij de afwerking nodig. De ronde variant heeft een doorsnede van 75 mm en is voorzien van een kartelrand om een gat in de constructie te maken. Een aparte gatenboor is daarmee niet nodig.

Steenstrips

Het ventilatierooster van de VloerVent Cobra kan worden aangepast aan de dikte van de gevelafwerking. Daardoor is deze ook geschikt voor gevels voorzien van steenstrips.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.