#Uitvoering

Verwerkingsinstructies De RuwBouw Groep in app

Verwerkingsinstructies van producten van De RuwBouw Groep – Calduran kalkzandsteen, Dycore vloeren en Heembeton wanden – zijn vanaf nu met één druk op de knop beschikbaar in een app.

Door het toegenomen bouwvolume en de bouwsnelheid neemt de tijdsdruk in de bouw toe. Snelheid gaat lang niet altijd hand in hand met veilig werken. De mobiele app DRBG, makkelijk gemaakt stelt uitvoerders, montage- en lijmbedrijven in staat veilig en efficiënt met de producten van De RuwBouw Groep te werken. Een handige tool voor op de bouwplaats, met alle verwerkingsinstructies binnen handbereik.

Bouwproducten en materieel nabestellen

Verwerkingsinstructies De RuwBouw Groep in appDe app geeft informatie over de verwerking van Calduran kalkzandsteen, Dycore vloeren en Heembeton wanden. Onderwerpen als voorbereiding, lossen, verwerking en veilig werken komen aan bod. Daarnaast heeft de verwerker snel inzichtelijk welke producten en materieel hij op de bouwplaats kan nabestellen. Ook is via de app op gemakkelijke wijze contact te krijgen met de juiste afdeling om bijvoorbeeld materialen mee te laten leveren of pallets retour te laten sturen.

Veilig werken

DRBG verstuurt via de app waarschuwingen bij vrieskou of storm en geeft melding bij het overschakelen van zomer- naar winterlijm. Ook geeft de leverancier adviezen over veilig werken en informatie over innovaties, wijzigingen in het assortiment en openingstijden.

De app is beschikbaar in de Google Playstore en de App Store van Apple.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.