#Uitvoering

Wandsystemen Knauf in technisch handboek

Knauf introduceert een nieuw technisch handboek, het Knauf Handboek Wandsystemen. In dit praktische naslagwerk staan alle wandsystemen van deze leverancier inclusief technische specificaties uitgebreid beschreven.

Het handboek is bedoeld voor ontwerpers, calculatoren en werkvoorbereiders van montagebedrijven, aannemers en architectenbureaus. De actuele versie van het handboek is altijd te vinden via www.knauf.nl/wandsystemen.

Praktisch in gebruik

Het handboek is ontwikkeld vanuit praktische wensen van de gebruikers van het boek. Het bevat een overzichtelijke inhoudsopgave: in de online PDF klik je op een wandsysteem en je komt direct op de betreffende systeempagina terecht. Bij elk wandsysteem staat beschreven uit welke onderdelen (profielen, isolatie, beplating) de betreffende wand is opgebouwd. Daarbij wordt getoond welke prestaties (bijvoorbeeld brandwerendheid en geluidsisolatie) conform KnaufZeker door de leverancier worden gegarandeerd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.