#Uitvoering

Warmtebeeldcamera in zakformaat

FLIR Systems introduceert een volledig uitgeruste warmtebeeldcamera in zakformaat. De afmetingen van de C2 zijn 125 x 80 x 24 mm.

De warmtecamera helpt bouwprofessionals bij het traceren van verborgen warmtepatronen die duiden op bijvoorbeeld energieverspilling, constructiefouten of problemen met leidingen. Met zijn compacte design en gewicht van 130 gram past de C2 in iedere zak. Met FLIR’s gepatenteerde MSX real-time beeldverbetering en een helder, gebruiksvriendelijk touchscreen met automatische oriëntatie, legt de camera warmtebeelden vast. MSX voegt belangrijke details  toe aan de warmtebeelden van de C2. Hierdoor zijn cijfers, letters, structuren en andere kenmerken duidelijk zichtbaar, volgens FLIR zonder in te leveren op de kwaliteit van het warmtebeeld.

Werklicht

De detector van de C2 met een resolutie van 4800 pixels maakt en toont beelden van subtiele warmtepatronen en kleine temperatuurverschillen die vaak voorkomen in de bouwsector. De C2 is tevens uitgerust met een werklicht en een flitser, wat volgens FLIR goed van pas komt bij het uitvoeren van bouwinspecties.

flir_compact1

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.