#Uitvoering

Webinar: BENG voor dummies

Hoe maak je grondgebonden woningen bijna energieneutraal (BENG)? Sinds 1 januari 2021 is BENG een wettelijke eis. Voor wie hier in de bouwpraktijk mee van doen heeft, maar niet wat dit inhoudt, is er op donderdag 17 juni van 11.00 tot 12.30 uur het webinar ‘BENG voor dummies’, georganiseerd door het Lente-akkoord ZEN.

Waarom is BENG ingevoerd? Wat houdt het in? Wat heeft dit voor consequenties voor de bouwpraktijk bij grondgebonden woningen? Harm Valk (Nieman RI) praat je in één uur bij. Er is ook ruim de tijd voor vragen. Claudia Bouwens (Lente-akkoord ZEN) zit het webinar voor.

Dit webinar gaat specifiek over grondgebonden woningen. Later dit jaar organiseert het Lente-akkoord ZEN ook een webinar over BENG, maar dan specifiek voor appartementen.

Aanmelden voor dit webinar kan hier. Het wordt gehouden via Microsoft Teams.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.