#Uitvoering

Webinar: Gevel als visitekaartje

Met in het oog springende gevelbekleding krijgt iedere woning een unieke uitstraling. In dit webinar laat Renson zien hoe design en functionaliteit gecombineerd kunnen worden. Het webinar is op vrijdag 18 november gratis te volgen.

Eigen smaak

Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak: van klassiek via modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look voor een woning of zaak.

Integratie van gevelonderdelen

Garagepoorten en deuren gaan probleemloos op in één strak gevelvlak. Functionele elementen zoals een brievenbus, speaker, camera of deurbel worden naadloos geïntegreerd.

Buiten en binnen

Dankzij de individuele profielen kunnen zelfs gebogen gevels afgewerkt worden. En door de hoogwaardige afwerking zijn ze ook geschikt voor interieurtoepassingen.

Montage

Daarbij staat een eenvoudige en flexibele montage centraal. Onzichtbare bevestigingen zorgen voor een strak design en laten tegelijk thermische uitzetting toe.

Combinaties van design en functionaliteit op het gebied van:

  • zowel indoor als outdoor,
  • eindeloze mogelijkheden in kleur
  • praktische oplossingen voor de integratie van gevelonderdelen
  • en het gemak van installatie

Laat je in 30 minuten meenemen in de mogelijkheden die gevelbekleding biedt.

Het webinar is op vrijdag 18 november om 12.30 uur live te volgen. Aanmelden kan via deze link: https://eisma-media-groep.webinargeek.com/de-gevel-als-visitekaartje

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.