#Uitvoering

Webshop in houten kozijnen

Twee studenten uit Rijssen zetten in samenwerking met Timmerfabriek Webo uit Rijssen een webshop in houten kozijnen op. Professionele bouwers en particulieren hebben direct een prijs met technische tekening en kunnen ook direct bestellen.

Jan Hendrik Pouw en Bart Voortman zijn, respectievelijk, tweede- en derdejaars studenten op het HBO. De één studeert Commerciële Economie aan het Windesheim te Zwolle. De ander Technische Bedrijfskunde bij Saxion te Deventer. Zij hebben Kozijnshop.nl opgericht. Met dit bedrijf verkopen zij online houten kozijnen aan zowel particulieren als zakelijke klanten zoals professionele bouwers, bouwmarkten, inkoop combinaties etc.

Prijs en technische tekening

Jan Hendrik en Bart werken beiden al ruim 6 jaar bij Timmerfabriek Webo. Beiden begonnen als schoonmaker in de fabriek en kregen na vier jaar de kans om offertes te calculeren. Via deze weg kwam het idee om een webshop te beginnen in houten kozijnen. Voortman: “Professionele bouwers en particulieren hebben direct een prijs met technische tekening en kunnen ook direct bestellen. Daarnaast komen de houten kozijnen rechtstreeks uit de fabriek. Houten kozijnen zijn extra interessant, omdat ze duurzaam zijn. De kozijnen voldoen aan de FSC, PEFC en Komo keurmerken en worden geleverd onder de SGT garantie.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.