#Uitvoering

Webshop voor gebruikt steigermateriaal

Hünnebeck presenteert een nieuwe webshop voor gebruikte bekistings- en steigermaterialen. Via www.used-forms.com is een uitgebreid assortiment steigers, wandbekistingen, vloerbekistingen, stempels, ondersteuningssystemen, veiligheidsmaterialen en accessoires leverbaar. Het betreft gebruikte maar originele materialen die direct vanaf de producent worden aangeboden.

Hünnebeck biedt de bekistings-, ondersteunings- en steigermaterialen aan in pakketten. Ieder pakket is voorzien van een realistische omschrijving van de conditie van de materialen. Samen met de gedetailleerde productomschrijving en een duidelijke foto krijgt de gebruiker zo een goede indruk van de staat van het gebruikte materiaal. De materialen liggen verspreid over Europa, dus van ieder pakket wordt ook de opslagplaats vermeld. Op verzoek van gebruikers zijn reserveonderdelen en bekistingplaten ook leverbaar via www.used-forms.com.

Contactpersoon per land

Omdat de materialen niet alleen in Nederland leverbaar zijn, is de webshop meertalig opgezet. Naast het Nederlands is de informatie ook in het Duits, Engels, Pools en Roemeens beschikbaar. Voor ieder land is er een contactpersoon bereikbaar voor informatie, ondersteuning en technisch advies. Alle pakketten gebruikte bekistings-, ondersteuning- en steigermaterialen zijn aantrekkelijk geprijsd en tegen speciale voorwaarden leverbaar.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.