#Uitvoering

Webshop voor hoogwerkeronderdelen

Riwal introduceert een webshop voor hoogwerkeronderdelen: My Riwal Parts.

In de webshop – 24 x 7 bereikbaar voor actuele prijzen, live voorraad en levertermijn – is de complete productrange van JLG, Genie en SkyJack opgenomen. Onderdelen kunnen niet alleen worden besteld via de zoekfunctie op onderdeelnummer of serienummer, maar ook via interactieve machinetekeningen. Nieuw binnen de onderdelenbranche.

Minimale stilstand

 “Een onderdeel vervangen komt nooit op een gelegen moment”, zegt Wilco Stout, Sales Manager Nederland. “Met My Riwal Parts kan dat heel snel. Klanten kunnen direct zien of het gewenste onderdeel op voorraad is en het onderdeel bestellen. Vaak wordt het de volgende dag al geleverd. Zo wordt stilstaan echt tot een minimum beperkt.”

Efficiënt

Met de realisatie van de webshop vervult Riwal tevens de wens van haar klanten om het bestellen van onderdelen nog eenvoudiger te maken. “Tijdens de bouw hebben we ze nauw betrokken bij het proces. Zo garanderen we een zeer efficiënt werkende shop.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.