#Uitvoering

Website over bouwen met gipsblokken

MultiGips heeft een nieuwe website voor de Nederlandse markt, met veel informatie over bouwen met gipsblokken, voor architecten, aannemers en afbouwers.

Gips is een verantwoord bouwmateriaal met moderne toepassingsmogelijkheden, aldus MultiGips, die velen niet zouden kennen. De prestaties qua geluidisolatie, brandwerendheid en binnenmilieu passen bij de actualiteit van duurzaam, gezond en veilig bouwen. Dankzij responsive webdesign is de website www.multigips.nl toegankelijk via desktop, tablet, laptop en smartphone.

Technische informatie

Naast productinformatie over gipsblokken en pleistersystemen, primers en toebehoren biedt de website veel praktische en technische informatie voor de professionele toepassing en verwerking van gipsproducten. Ook zijn er themapagina’s over bijvoorbeeld duurzaamheid en gezondheid. Op de website is een scala aan downloads beschikbaar, waaronder technische datasheets, brochures, bestektesten, milieuproductverklaringen, veiligheidsinformatiebladen, testrapporten (geluidisolatie, brandwerendheid), onderzoeksrapporten en CE-verklaringen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.