#Uitvoering

Webtool Wienerberger maakt dak inzichtelijk

Wienerberger heeft een webtool voor alle Koramic daktoebehoren online gezet. Op basis van een illustratie van een groot pannendak zien dakdekkers en aannemers in één oogopslag welke oplossingen beschikbaar zijn.

Door met de cursor over het dak te bewegen, verschijnen pop-ups in beeld die verwijzen naar de specifieke oplossingen voor dat betreffende dakdeel. Van onderdakfolie en ondervorsten voor nok- en hoekkeperafwerking tot ventilatiedoorvoeren en panhaken.

Bouwmaterialenhandel

Volgens Wienerberger is de webtool ook handig voor de bouwmaterialenhandel. Een hulpmiddel op basis waarvan klanten geadviseerd kunnen worden. De illustratie maakt in één keer duidelijk wat zich afspeelt onder een pannendak. Via de webtool klikt de gebruiker snel door naar de complete informatie over de verschillende daktoebehoren. De webtool is gratis beschikbaar: klik hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.