#Uitvoering

Zaagservice voor dakelementen geoptimaliseerd

Kingspan Unidek heeft haar maatwerk zaagservice doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Unidek PasDak is speciaal geschikt voor daken met een hoek- of kilkeper.

Zelf dakelementen zagen zorgt voor veel afval, vereist mankracht en kraantijd. Bovendien is het geen makkelijke manier om daken goed luchtdicht te krijgen als het dak een hoek- of kilkeper bevat. Met de zaagservice Unidek PasDak kunnen deze problemen worden voorkomen. Ook helpt het om aan de hogere eisen voor thermische isolatie te voldoen als onderdeel van de BENG-normering.

Werktekening vroegtijdig

Werken met Unidek PasDak vraagt wel om een andere manier van denken en handelen. Zo is het belangrijk om in een vroegtijdig stadium een werktekening aan te leveren. Op basis hiervan wordt door de leverancier van isolerende dakelementen voor hellende daken een gedetailleerd legplan gemaakt. Na akkoord ontvangt de opdrachtgever binnen 12 werkdagen een compleet pakket op maat gezaagde dakelementen met montage-instructie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.