#Uitvoering

Zwaluw PU-schuimen langer houdbaar

De 1-component PU-schuimen van Zwaluw hebben een langere houdbaarheid. Waar de polyurethaan schuimen eerst tussen de 9 en 12 maanden in optimale conditie blijven, is dat nu 18 maanden.

De verlengde houdbaarheid is het resultaat van doorontwikkeling op de PU-schuimen en op de ventielen. Die laatste zijn verbeterd en laten volgens Zwaluw absoluut geen lucht en vocht door. Verkleving krijgt daardoor geen kans meer. De producten hebben gegarandeerd een langere houdbaarheid, waarmee de gebruiker kosten bespaart. Er hoeven immers minder ongebruikte producten worden weggegooid.

Combi-valve ventiel

De lijmschuimen Zwaluw Thermo Adhesive (verlijmen gevelisolatieplaten) en Zwaluw Stone Adhesive (steenlijm) hebben onlangs nog een voordeel gekregen. Beide schuimen zijn uitgerust met een combi-valve ventiel. Een speciale aansluiting die de schuimen zowel voor pistolen als handgebruik geschikt maakt.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.