Voordelen voor abonnees

Aannemer geeft inzicht in de trends en ontwikkelingen binnen de bouwsector en wat deze betekenen in de dagelijkse praktijk. Als abonnee van Aannemer activeer je gemakkelijk jouw online account, zodat je profiteert van diverse lezersvoordelen! Ook heb je toegang tot extra informatie.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het hele online archief
Het activeren van je online account geeft toegang tot een uitgebreid online archief. Je kunt alle edities die sinds 2018 verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een magazine van Aannemer doornemen.

2. Gratis vier bouwspecials en gratis E-Books
Deze bouwspecials gaan in op de trends in de bouw. Specials die elke Aannemer tot zijn beschikking wilt hebben! Via jouw online account kun je deze special kosteloos bestellen. Afhankelijk van uw abonnement ontvangt u het blad digitaal of geprint. Download meteen de gratis E-book serie Arbitrage! Neem direct een kijkje in de webshop.

3. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop van Aannemer. Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Lees je het fysieke blad en heb je een compleet abonnement, dan ontvang je maar liefst 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvang je standaard 25% korting.

4. Toegang tot premium artikelen
Als abonnee heb je toegang tot alle essentiële informatie die Aannemer biedt. Door in te loggen met je online account, kun je op onze website alle premium artikelen lezen.

5. Lees Aannemer op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Het is aan jou of je het blad geprint of digitaal wilt lezen. Als je het blad fysiek ontvangt, heb je automatisch ook de mogelijkheid om het digitaal te lezen. Online staan extra links naar video’s of foto’s, zodat je net even wat extra’s kunt bekijken of lezen.

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

  • Klik op onderstaande button.
  • Vul je relatienummer in (zie het adreslabel van je fysieke exemplaar van Aannemer, kijk op je factuur of bel naar 088-2266688).
  • Maak je online account aan en klik op ‘Bevestigen’.
  • Log in door op ‘Inloggen’ te klikken, rechts bovenaan op deze website.

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden?
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.