Premium FAQ

Op Aannemervak.nl kun je de digitale versie van het vakblad Aannemer lezen. Deze service is alleen toegankelijk voor abonnees op het vakblad. Ben je abonnee, klik dan hier om je account te activeren. Wil je een abonnement, sluit er dan hier één af.

Registreren

Om jou op Aannemervak.nl van relevante informatie te kunnen voorzien, door onze journalisten gemaakt of aanboden door onze partners, worden  je gegevens gebruikt voor een online profiel dat aansluit bij jouw interesse.

In de toekomst zullen wij steeds meer (nieuwe) artikelen toevoegen op dit besloten deel van de website. Hiermee sluiten wij aan bij de trend om meer vakinformatie van onze redactie online beschikbaar te hebben voor de professional.

Je kunt je hier registreren; snel en gemakkelijk met je Facebook, LinkedIn of Google profiel of met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Besef je, dat wanneer inlogt met Facebook, LinkedIn of Google, je jouw gegevens doorgeeft aan deze organisaties.

Om jou op Aannemervak.nl van relevante informatie te kunnen voorzien, door onze journalisten gemaakt of aanboden door onze partners, worden  je gegevens gebruikt voor een online profiel dat aansluit bij jouw interesse.

Ja, wij houden bij welke categorieën en tags je vaak leest. Ook kun je in je account terugzien welke Extra artikelen je gelezen hebt. Dat doen we zodat wij je steeds beter kunnen bedienen met content die aansluit bij jouw interesse en leesgedrag. Dit is content dat gemaakt door onze journalisten, maar kan ook relevante content van onze partners zijn. Het kan ook zijn dat je advertenties te zien krijgt die aansluiten bij de content die je leest. Door jouw klikgedrag krijgen wij ook een beter beeld van onze lezersgroep en kunnen we Aannemervak.nl nog beter maken.

Nee, wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Wij kunnen je wel af en toe zorgvuldig door ons geselecteerde content van onze partners aanbieden.

Ja, ook als je niet geregistreerd bent, blijft de reguliere nieuwsberichtgeving op de site gratis voor iedereen toegankelijk. Je mist dan wel uitgebreide journalistieke artikelen met inhoudelijk diepgang.

Nee, als je een betaald abonnement op ons vakblad hebt, ontvang je geen extra informatie van onze adverteerders. Je ziet wel advertenties en gesponsorde content op de website en in de nieuwsbrief, mits je deze ontvangt.

Eén account is voor één gebruiker. Het account voor jouw online profiel is voor jou persoonlijk en gekoppeld aan jouw persoonlijke (bedrijfs)gegevens. Ook wordt je profiel samengesteld naar aanleiding van je eigen klikgedrag en krijg je speciaal voor jouw geselecteerde relevante content. Accounts delen wordt daarom afgeraden.

Er is op dit moment geen beperking in het aantal apparaten waar je tegelijk mee kunt inloggen.

De bevestigingsmail om jouw account te activeren kan in de spamfolder terecht komen. Is dat ook niet het geval, neem dan contact op met onze klantenservice via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 22 66 648.

Inloggen

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je op ´Wachtwoord vergeten` bij het inlogscherm. Je komt dan op een pagina waar je de stappen kunt volgen. Je kunt ook contact met ons opnemen via abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 22 66 648.

Bij een foutieve inlogpoging krijg je een link in beeld die je naar de ´Wachtwoord vergeten`-pagina verwijst.

Je kunt je wachtwoord wijzigen bij ´Mijn gegevens´.

Je kunt je e-mailadres wijzigen bij ´Mijn gegevens´.

Als je een nieuw e-mailadres hebt, kun je je oude e-mailadres veranderen in je huidige/nieuwe e-mailadres. Hiervoor dien je eerst in te loggen met het oude e-mailadres en wachtwoord. Bij ‘Mijn gegevens’ kun je vervolgens het e-mailadres wijzigen naar het huidige/nieuwe e-mailadres.

Abonneren

Een abonnement op vakblad Aannemer sluit je af op de pagina Abonneren. Bekijk alle abonnementsvormen op www.aannemervak.nl/abonneren.

Er zijn een aantal abonnementsvormen:

– Proefabonnement, 3 maanden

– Jaarabonnement

Bekijk alle abonnementsvormen op www.aannemervak.nl/abonneren.

Wanneer je een abonnement afsluit via de website van Aannemervak.nl of via de klantenservice, dan ontvang je een factuur per email of post. Ook kun je kiezen voor een betaling via iDeal.

Je kunt je relatienummer vinden op de wikkel van het magazine. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 22 66 648. 

Ook als je niet in Nederland of België woont, kun je gewoon een account aanmaken of een abonnement nemen. Bij een abonnement zijn wij, door de hogere verzend- en handlingskosten, genoodzaakt een aangepast tarief te rekenen. Neem contact met ons op voor het voor jou geldende tarief (afhankelijk van de verzendkosten naar het betreffende land).

Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn abonnementen die je afsluit tot wederopzegging en worden deze automatisch verlengd.

Je kunt je abonnement zowel telefonisch als per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze klantenservice. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voor afloop van je abonnementsperiode.

Voor het doorgeven van adreswijzigingen of klachten over de bezorging kun je contact opnemen met onze klantenservice. E-mail: abonneren@eisma.nl of telefonisch 088 22 66 648.

Op onze website vind je nieuws, dossiers, achtergrondinformatie en vakinformatie, op een aantrekkelijke manier gepresenteerd en voorzien van een duidelijke zoekfunctie.

Een deel van de website is gratis toegankelijk, een ander deel bevat Extra-artikelen, die alleen te lezen zijn met een gratis registratie of een abonnement.
Het online vakblad is een 1-op-1 kopie van ons papieren magazine. Het papieren vakblad ontvang je van ons wanneer je een (betaald) abonnement hebt op ons vakblad of wanneer je als abonnee jouw account hebt geactiveerd.

Websitebezoekers zonder abonnement en bezoekers met alleen een gratis registratie hebben geen toegang tot de digitale vakbladen.