#Bouwplaats

Mobiele werkplaats makkelijk te transporteren

Gereedschappenleverancier Festool introduceert een nieuwe mobiele werkplaats, de MW 1000. Deze is ideaal voor het transporteren van systainers en creëert dankzij het flexibele werkvlak optimale werkomstandigheden op de bouwplaats en onderweg, aldus de gereedschappenleverancier. Hij kan naar eigen wens ingericht worden en zorgt voor orde en overzicht. Door de flexibiliteit, geringe gewicht en compacte afmetingen is de MW 1000 makkelijk te transporteren.

Met de grote stootvaste wielen van massief rubber is ook het op- en afgaan van trappen gemakkelijk, of dat nu in de werkplaats, bij het inladen in de bus of op de bouwplaats is. De mobiele werkplaats is voorzien van een stabiel werkvlak, dat uit een werkblad met gaten en een aluminium profiel bestaat, en beschikt over flexibele klem- en bevestigingsmogelijkheden. De laderail zorgt voor gemakkelijk toegang tot de inhoud van de systainers en kan zonder gereedschap op de gewenste hoogte gezet worden. Met de optioneel verkrijgbare uittrekladen kan de mobiele werkplaats naar wens aangepast worden. De aanbouwtafel kan in een handomdraai stevig en veilig opgeborgen worden en staat daardoor tijdens het transport muurvast. Slimme details zijn de verstelbare duwbeugel, de glijvlakken en de verzonken handgreep. Hierdoor kan 1 persoon de MW 1000 in de bus laden. Hij is voorzien robuuste opklappoten en in hoogte verstelbare stelvoeten, zodat de tafel altijd waterpas staat.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.