#Bouwsector

Demonstratie metaaldetectors tijdens BouwBeurs

Zircon demonstreert tijdens de BouwBeurs – van 4 tot en met 8 februari in de Jaarbeurs Utrecht – twee nieuwe metaaldetectors. Zowel de MetalliScanner MT 7 als de MT X lokaliseren metaalbewapening in huizen, bedrijfspanden en industriële constructies.

De MetalliScanner MT X peilt metaal geplaatst in strakke rasterpatronen in huizen, bedrijfspanden en industriële bouw. De metaalzoeker is gekalibreerd om betonijzer tot een diepte van 10 centimeter te vinden. Er zijn twee scanmogelijkheden: de normale scan voor ondiepe bewapening geplaatst in strakke rasterpatronen en DeepScan voor diepere stukken pijp of bewapening.

Metalliscanner MT 7

De Metalliscanner MT 7 lokaliseert voor het zagen of boren betonijzer, buizen en ander metaal. Tot 15 centimeter diepte kunnen metaalbewapening en koperen buizen (13 millimeter dikte) worden vastgesteld.
Net als de MT X heeft de MT 7 een groot verlicht en makkelijk af te lezen display. Het geeft de doeldiepte van het metaal aan en welk soort metaal is gevonden (ferro of non-ferro). Er is af te lezen of de gebruiker zich naar het doel toe of juist van het doel af beweegt. Beide apparaten zijn bovendien water- en stofbestendig.

De metaaldetectors van Zircon zijn in actie te zien op standnummer F102 in hal 12 van de BouwBeurs.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.