#Bouwsector

Van Wanrooij ‘krachtigste bouwbedrijf’ 2016

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is uitgeroepen tot het krachtigste bouwbedrijf (b&u) van boekjaar 2016 door B&b info, aanbieder van bedrijfsinformatie voor de bouw en installatietechniek in Nederland.

In het juryrapport motiveert b&b info haar keuze als volgt: “Het succes van Van Wanrooij zit hem in de gevarieerde ontwikkelportefeuille, de focus op woningen, het flexibele woningconcept Optio, slimme online marketing en het streven naar optimale klantbeleving en klanttevredenheid.”

Directeur John van Wanrooij over de award: “Wij zijn er erg trots op dat we deze bekroning hebben verdiend. Het is niets minder dan een goed onderbouwde waardering van de prestaties van al onze medewerkers.”

B&b info volgt sinds 2004 de financiële prestaties van ruim 300 grote en middelgrote b&u bedrijven op de voet. Naast de bestaande Top-rankings hebben ze de ‘Krachtigste Index’ gelanceerd op basis van 150 bedrijven. Het krachtigste bedrijf scoort het hoogste op grootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit.

De top 5 ‘Krachtigste Index’ 2016

  1. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
  2. VORM Holding, Papendrecht
  3. Berghege, Oss
  4. HSB, Volendam
  5. Nijhuis Bouw, Rijssen

De ‘Krachtigste Index’ is terug te vinden op de b&u website.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.