#Bedrijfsvoering

BouwSoftware voor Hornbach Profi’s

Voor professionele vaklieden die zijn aangesloten bij de Hornbach ProfiService, is BouwSoftware beschikbaar. Een tool die maatwerk biedt bij de administratie.

“Uit panelgesprekken met klanten kwam aan het licht dat veel vakmensen in de bouw behoefte hebben aan een eenvoudig softwarepakket voor de administratie”, verklaart Michael van der Geest, Manager verkoop & service bij Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Zeker in alle hectiek van tegenwoordig kan software op maat helpen om geen tijd te verspillen, het overzicht te bewaren en de kans op fouten te verminderen. Zo maken ze geen onnodige extra kosten en houden ze hun handen vrij voor het echte werk.”

Bouwsoftware modules

Om Profi’s meteen het beste administratieve gereedschap te kunnen aanreiken, schakelde Hornbach de expertise in van Kraan Bouwcomputing, softwareleverancier voor de bouw. Met als resultaat een pakket softwaremodules dat Profi’s kunnen afnemen. Een gebruiksvriendelijke tool om duidelijke, overzichtelijke calculaties te maken, projecten zorgvuldig te beheren en grip te houden op de facturatie. “Heel handig is ook dat je er makkelijk overal en altijd mee kunt werken, in de cloud. Op laptop en telefoon. Wanneer het uitkomt. De helpdeskmedewerkers van Kraan staan klaar om onze Profi’s te helpen wanneer nodig.”

Informatieavonden

De BouwSoftware is exclusief beschikbaar voor professionele vaklieden bij Hornbach via de ProfiService. Zij kunnen zich inschrijven voor één van de informatieavonden over BouwSoftware.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.