#Bouwsector

Duizenden bezoekers verwacht voor vakbeurs Renovatie & Transformatie

Op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023 wordt in de Brabanthallen in Den Bosch de achtste editie gehouden van de vakbeurs Renovatie & Transformatie. Geïnteresseerden kunnen gelijktijdig de vakbeurzen Monument en Houtbouw bezoeken.

De markt voor onderhoud en renovatie bedraagt in Nederland ruim 21 miljard euro per jaar. Daar komt bij dat de overheid graag ziet dat leegstaande kantoren en winkelpanden transformeren naar woningen om aan de vraag te kunnen voldoen. Renovatie, herbestemming en transformatie zijn de komende jaren dus een drijvende kracht in de bouw.

Duizenden bouwprofessionals

Beursorganisatie 54events verwacht dat duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers de vakbeurs Renovatie & Transformatie zullen bezoeken om kennis te delen, informatie en inspiratie op te doen en branchegenoten te ontmoeten. Er is een uitgebreid kennisprogramma met workshops, lezingen, debatten en congressen. Op het hoofdpodium komen meerdere thema’s aan bod, waaronder Transformatie; praktijk en techniek, Biobased Renoveren en Energiebesparing bij Renovatie.

Vakbeurzen Monument en Houtbouw gelijktijdig te bezoeken

Gelijktijdig met Renovatie & Transformatie worden in de Brabanthallen de vakbeurzen Monument en en Houtbouw gehouden. Monument richt zich op erfgoedprofessionals met een focus op monumentaal vastgoed. De vakbeurs Houtbouw biedt innovatieve oplossingen in hout-, biobased- en hybride bouw. De drie beurzen zijn na voorregistratie gratis te bezoeken op 23, 24 en 25 mei van 10.00 tot 17.00 uur.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.