#Bouwsector

Leadax wint Nederlandse Innovatie Award

Leadax CEO Roeland van Delden nam de Nederlandse Innovatie Award 2019 in ontvangst.

Leadax – ook wel het nieuwe lood genoemd – heeft de Nederlandse Innovatie Award 2019 in de wacht gesleept. Bedoeld voor baanbrekende innovaties waar Nederland in de toekomst de wereld mee kan veranderen.

Leadax CEO Roeland van Delden nam de Nederlandse Innovatie Award maandag 24 juni tijdens het Nationaal Innovatie Diner in ontvangst uit handen van Ralph van Hessen, directeur van Winkelman & Van Hessen. “Deze prijs is wederom een erkenning voor de missie van Leadax om met duurzame, circulaire én niet-toxische innovaties een bijdrage te leveren aan onze leefomgeving op basis van een afvalstroom. Zónder hierbij een gezonde business case uit het oog te verliezen”, aldus Van Delden.

Loodvervanger

Leadax wordt gemaakt uit gerecyclede kunststof, in combinatie met aluminium strekmetaal. De loodvervanger is inmiddels verkrijgbaar in dertien landen en wordt toegepast in diverse waterkerende toepassingen aan gebouwen. In de nabije toekomst worden nieuwe circulaire producten met bouwkundige of industriële toepassingen gelanceerd.

Populair

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Nederlandse Innovatie Award

De Nederlandse Innovatie Award is onderdeel van het jaarlijkse Nationale Innovatie Diner, georganiseerd door Nederland Innoveert, de TROS en Winkelman & Van Hessen. Dit platform geeft een verdere aanzet tot kennisdeling en netwerken in het Nederlandse ondernemerslandschap.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.